Mercy Ships – Global Mercy

Mercy Ships – Global Mercy

Bent u op zoek naar een uniek relatiegeschenk met uw eigen logo of een product dat een goed doel ondersteunt? Bij USEME IMPORT maken we het mogelijk om klant specifieke producten te laten maken, helemaal afgestemd op uw wensen. Dit kan zowel met uw eigen logo, tekst of zelfs in een speciaal ontworpen verpakking. Hiermee maakt u niet alleen een goede indruk, maar draagt u ook direct bij aan een goed doel.

Uniek Product op Maat

Bij USEME IMPORT begrijpen we hoe belangrijk het is om een onderscheidend product aan uw klanten of relaties aan te bieden. Wij bieden u de mogelijkheid om een volledig gepersonaliseerd product te ontwikkelen, voorzien van uw eigen logo, tekst of specifieke boodschap. Van duurzame drinkflessen, bouwpakketten tot stijlvolle tassen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wilt u iets speciaals toevoegen? Bij grotere aantallen kunnen we ook een eigen verpakking met EAN-code verzorgen, waardoor uw product volledig klaar is voor de verkoop via thuisfront commissies, in winkels of online. Zo creëert u niet alleen een opvallend relatiegeschenk, maar ook een professioneel afgewerkt product dat klaar is om aan te bieden aan een breed publiek.

Producten voor Goede Doelen

Voor goede doelen zoals Mercy Ships en MAF, die levensveranderend werk verrichten, kan elk verkocht product een directe impact hebben. Wij helpen u bij het ontwikkelen van producten die consumenten met liefde willen kopen, omdat ze weten dat de opbrengst naar een goed doel gaat. Of het nu gaat om stijlvolle kledingstukken, handige accessoires of producten met een unieke boodschap – uw product wordt een krachtige manier om bewustzijn te vergroten en fondsen te werven.

Uw Voordelen op een Rij:

  • Volledig op maat gemaakt: Uw eigen logo of tekst op een uniek product.
  • Speciale verpakkingen mogelijk: Inclusief EAN-code voor verkoop.
  • Ondersteuning van goede doelen: Elk verkocht product genereert inkomsten voor initiatieven zoals Mercy Ships of MAF.
  • Hoogwaardige kwaliteit: Professionele afwerking, van product tot verpakking.

Bij USEME IMPORT combineren we maatwerk met maatschappelijke impact. Of u nu op zoek bent naar een relatiegeschenk dat indruk maakt, of een product voor de verkoop ten bate van een goed doel, wij zorgen voor een complete, persoonlijke oplossing die werkt.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw ideeën om te zetten in tastbare producten die zowel uw merk als de wereld ten goede komen!

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

Ontdek vandaag nog de voordelen die importeren uit Azië te bieden heeft.

Wij kennen de markt en zijn met lokale collega's aanwezig. De mogelijkheden zijn enorm, neem contact op of vul een aanvraag in!

Vul aanvraag inNeem contact op

Privacy Preference Center