Voor het oprichten van USEme waren wij al lange tijd bezig met het importeren van verlichting uit Azië. De ervaring en contacten die wij daarbij hebben opgedaan helpen ons nu met het importeren van veel meer soorten producten en het realiseren van maatwerk producten. Wij kennen de markt, de mensen en hebben de juiste connecties op alle fronten.

15 jaar ervaring

USEme heeft ervaring in het importeren van producten maar ook in het laten aanpassen van bestaande producten en het produceren van maatwerk producten in Azië. Aan de hand van uw wensen gaan wij op zoek naar de juiste producenten die uw wensen en ideeën in een goed product kunnen omzetten. Onze selectie van producenten wordt gemaakt op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, garantie en voorwaarden.

Lokale partners

Kennis van de lokale markt is van enorm groot belang. Onze lokale collega’s gaan op zoek naar het juiste product en de juiste producent. Indien gewenst leggen ze een bedrijfsbezoek af en controleren de productie faciliteit.

Er zijn heel veel zogenoemde ‘traders’. Dit zijn tussenhandelaren die zelf de productie niet doen. Voor de waarborging van werkomstandigheden en kwaliteit is het van belang om de producent achter het product te kennen en te ontmoeten. Daar gaan wij voor!

Maatwerk productie

Door de jarenlange ervaring die USEme heeft is het vaak mogelijk om specials te laten maken.

Wij beoordelen de mogelijkheden en geven uw wensen door aan onze lokale partner.

Maak uw wensen duidelijk kenbaar met een goede omschrijving en het liefst met een duidelijke tekening.

Transport per boot, trein of vliegtuig

Transport is op verschillende manieren mogelijk.

De keuze voor het transport is afhankelijk van de gevraagde levertijd.

Maak uw keuze voor het transport aan ons kenbaar.

Ontdek vandaag nog de voordelen die importeren uit Azië te bieden heeft.

Wij kennen de markt en zijn met lokale collega's aanwezig. De mogelijkheden zijn enorm, neem contact op of vul een aanvraag in!

Vul aanvraag inNeem contact op